Huub-van-Zanten

What’s up? Huub van Zanten

In deze serie gaan we de instructeurs van Leerwindsurfen langs en vragen we ze: What’s up? Ditmaal een

In deze serie gaan we de instructeurs van Leerwindsurfen langs en vragen we ze: What’s up?

Ditmaal een kort verhaaltje van Huub. Deze Grote zeer Vriendelijke Reus heeft jaren lang zelf deelgenomen aan de Windsurfclub lessen van Leerwindsurfen en is nu Assistent bij de 1e en 2e jaars lessen. Ook tijdens de surfweken kan je Huub in actie zien.

 

huub-2Huub, wat heeft jou de afgelopen maanden bezig gehouden?

De afgelopen maanden ben ik erg druk bezig geweest met mijn middelbare schoolopleiding VWO. Dit houdt mij veel avonden bezig maar gelukkig zijn we nu bij het einde van het jaar aangekomen.

Daarnaast ben ik druk bezig met mijn opleiding tot Assistent Windsurf Instructeur, ik hoop deze in de komende weken af te ronden.

Ik ben ook  veel bezig met basketballen en de sportschool. Ik speel bij Noordkop in het U18 team, dus veel trainen en in het weekend een wedstrijd. Het basketbalseizoen is nu  een paar weken over dus heb ik nu iets meer tijd voor school en de sportschool. Maar vooral meer tijd voor windsurfen, dus ik zal de komende tijd steeds meer op het water te vinden zijn als de wind een beetje meewerkt!

 

Waar ben je nu mee bezig?

Na mijn VWO 5 afgerond te hebben ben ik nu op het Amstelmeer te vinden tijdens de surfweken. En natuurlijk lekker surfen als het waait. Daarnaast ga ik nog even lekker op vakantie. Verder is sporten een constante factor, zoals basketbal, windsurfen en de sportschool. Dit geldt ook voor mijn andere hobby’s zoals gitaar spelen en met vrienden afspreken.

 

En wat staat er de komende weken nog in de planning?

Ik hoop  alle competenties voor mijn diploma af te ronden en het officiële papiertje voor assistent instructeur binnen te halen. En daarnaast om aan de kwalificaties te voldoen en de keuringen te doorlopen om bij Defensie, bij het Korps Mariniers, aangenomen te worden. Hiervoor moet ik een aantal testen afleggen en daar wil ik na deze zomer mee beginnen.

Maar eerst zomervakantie en lekker windsurfen.

Hangloose,

 

Huub van Zanten