Windsurf-verhuur-uitgelicht

Windsurf verhuur

Windsurf verhuur materiaal. Er is nagedacht over ons materiaal voor windsurf lessen en verhuur: Omdat je het meest leert

Windsurf verhuur materiaal.

Er is nagedacht over ons materiaal voor windsurf lessen en verhuur:

windsurf-verhuur-fanatic-viper

Fanatic Viper 70, 75, 80, 85 en 91 cm breed

Omdat je het meest leert op een stabiel board. De Fanatic Viper boards doen simpelweg wat een beginnersboard hoort te doen. Ze geven stabiliteit en hebben een goede snelheid, waardoor jij super snel leert windsurfen. Het zwaard kan ook in het board worden geklapt en er kunnen voetbanden op worden gemonteerd, zodat het ook een perfect board is om te leren planeren. Dit board is beschikbaar voor de lessen en de windsurf verhuur.

 

 

 

windsurf-verhuur-gecko

Fanatic Gecko 120 en 133 Wood Edition

Omdat controle zorgt voor snelheid. En stabiliteit zorgt fun. De Fanatic Gecko is een freeride board dat bekend staat om zijn makkelijke vaargedrag. Een klein foutje tijdens de gijp wordt niet direct afgestraft door een plons in het water. Met dit board heb je een grote kans om je eerste planeer meters te maken én laat de gevorderde surfer lekker over het meer speren.

 

 

 

 

windsurf-verhuur-hawk

Fanatic Hawk 99 en 113

Omdat je niet wilt kiezen tussen snelheid, gijp gemak en springen. De Fanatic Hawk is een echte alles kunner. Hij is snel, carved subliem door de chop en houdt van het luchtruim. Een ideaal board voor het Amstelmeer dus.

 

 

 

 

 

 

Windsurf-verhuur-North-Sails-Drive-Grom

North Sails Drive Grom 2.5 – 3.0 – 3.5

Omdat planeren het gaafste is wat er is. Ook voor kids. De North Sails Drive zeiltjes laten ook de kleinste kids over het water planeren. Licht en compact zijn de belangrijkste kenmerken.

 

 

 

 

 

 

windsurf-verhuur-north-sails-e-type

North Sails E_Type 4.9 – 5.4 – 6.6 – 7.3

Omdat je met een licht zeil veel meer leert. De North Sails E_Type zeilen zijn stabiel en licht. Hierdoor komen ze snel en makkelijk in plané en zijn ze makkelijk te hanteren. En dat is wel zo fijn als jouw gijp nog niet 100% lukt. De zeilen worden gebruikt voor de lessen en voor de windsurf verhuur.

 

 

 

 

 

Windsurf-verhuur-north-sails-drive-cloth

North Sails Drive Cloth 1.0 t/m 4.5

Omdat duurzaam ook licht kan zijn. De North Sails Drive Cloth zeilen zijn bullet proof. En omdat het grootste zeiloppervlak ter hoogte van de giek zit, en niet in de top van het zeil, voelen ze erg licht aan. Ideaal dus om te leren windsurfen.

 

 

 

 

 

 

windsurf-verhuur-ION-surfpak

ION wetsuits van 120 t/m 210cm

Omdat warm en mooi elkaar niet uitsluiten. Onze ION pakken zijn extra dik, zodat je het ook in het Hollandse voorjaar lekker warm hebt. En ze zien er cool uit.

 

 

 

 

 

 

 

De kosten voor windsurf verhuur:

  • Surfzeil OF surfpak OF surfplank huren kost € 10,- per uur.
  • Hele set (surfzeil EN surfpak EN surfplank huren) kost € 20,- per uur.
  • 4 uur huren = 3 uur betalen.
  • Heb je dit jaar nog een les bij ons gedaan, dan mag je voor dezelfde prijs 2 uur het surfmateriaal huren!