Sportief en smakelijk

Het groepsuitje voor bedrijven, families en vrienden groepen

uitje-windsurfschool-windsurf

Voor
Beginner & gevorderde
Kids vanaf 6 jaar t/m volwassenen 

Wanneer
Wanneer je wilt
Dag of dagdeel

Inclusief
Materiaal

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek

Windsurf uitje

Leerwindsurfen geeft windsurfles aan iedereen van 6 tot 80 jaar. En het mooie is dat ook iedereen kan leren windsurfen! Brede boards en lichte zeilen zorgen voor een snel leerresultaat. Stap je voor het eerst op de plank, dan ervaar je dat er toch wel wat meer bij komt kijken dan je in eerste instantie dacht. In het begin zal je zeker niet droog blijven. Wie gaat er als eerste te water? Hilariteit alom! Met dank aan de aanwijzingen van de instructeur leer je echter snel. Aan het einde van de les heeft iedereen heen en weer gesurft en kan iedereen draaien. En dat geeft een super goed gevoel.  

Stand Up Paddle uitje

SUPpen (Stand Up Paddle) is de snelst groeiende watersport op dit moment. Staand op een board beweeg je jezelf voort met een lange peddel. Natuurlijk moet je in evenwicht zien te blijven en daarom is dit een super goede training voor je hele lichaam, zonder dat je het door hebt. SUPpen kan op een hele ontspannen manier, genietend van de rust en stilte. Maar als je van lichamelijke uitdaging houdt, dan is dit ook zeker de juiste sport voor jou.

Hapje en een drankje

Daarna is het tijd om alle hilarische crashes van de dag nog eens te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje met uitzicht op het Amstelmeer.

De mogelijkheden

Als je interesse hebt in één of meer onderdelen, neem dan via de mail contact met ons op voor een offerte op maat. Laat ons weten welke onderdelen je graag zou doen, welke datum en met hoeveel personen.

Check de video hieronder om te zie hou jouw windsurf of SUP uitje er uit kan zien!

Een SUP en Windsurf uitje.
Scroll naar boven