Windsurf-Waarde-Cheque-Robby-1

Windsurf Waarde Cheque

Jij weet hoe leuk het windsurfen is, geef het cadeau! Waarschijnlijk weet je wel iemand die het windsurfen ook heel leuk zou vinden. Dan hebben wij het perfect cadeau. De Windsurf Waarde Cheque! Jij bepaalt wat de waarde is. Alles kan…

Binnen 1 minuut heb je de Windsurf Waarde Cheque in je mailbox!

  1. Vul hieronder het bedrag dat je cadeau wilt doen, je naam en jouw e-mail adres in. Je kunt kiezen om het hele bedrag van een les cadeau te doen. Maar een hoger of lager bedrag mag ook. Als je minder dan het totale les bedrag cadeau doet moet de ontvanger nog wat bij betalen. Doe je meer dan het totale les bedrag cadeau dan kunnen er meerdere lessen geboekt worden.
  2. Je betaald online met iDeal of Creditcard.
  3. Na de betaling kun je de Windsurf Waarde Cheque direct downloaden en ontvang je hem ook nog eens in je mailbox.
  4. De gelukkige die de Windsurf Waarde Cheque heeft ontvangen surft naar deze website en zoekt een geschikte les op. Klik op de BOEK NU knop en onze beschikbaarheid is in één oogopslag te zien. Als er een geschikte datum en tijd is gekozen kan de ontvangen code worden gebruikt bij het afrekenen. 

Als de gelukkige ontvanger een privéles boekt is het vanzelfsprekend een les ‘op maat’. Wij passen het niveau van de les aan de leerling aan. Dus zowel een beginner als een gevorderde windsurfer krijgt een les waar ze heel veel in leren.

Een heel leuk cadeau voor de feestdagen, verjaardag, slagen of…. zomaar!

Scroll naar boven