Een losse windsurfles

Dé manier om (beter) te leren windsurfen voor 1 tot 7 personen

Losse-prive-windsurfles

Voor
Beginner tot gevorderde
1 tot 7 personen
Vanaf 6 jaar t/m volwassenen 

Wanneer
Je plant het zelf online in
90 minuten les
+30min zelf na de les

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek

Een Losse Windsurfles is voor iedereen de snelste manier om vorderingen te maken; of je nu beginner bent of gevorderd, 10 of 60 jaar, of je nu alleen komt of met een vriendengroep. Jij bepaalt zelf met hoeveel personen je les wilt en wij passen de les helemaal aan jouw niveau aan.  De minimale leeftijd voor deze les is 6 jaar. Een les is altijd anderhalf uur en na de les kun je nog een half uur zelf oefenen. Wij zorgen voor al het materiaal. We hebben de beste boards, zeilen en wetsuits. Het enige dat je mee moet nemen is je zwemkleding en een handdoek. Klik op de knop BOEK NU om onze beschikbaarheid te zien en binnen drie minuten je les te plannen. Makkelijker kan niet!

Als je zo veel mogelijk wilt leren kom je met 1 tot 3 personen. Wil je zoveel mogelijk gezelligheid, dan kom je natuurlijk met meer personen. Het belangrijkste is dat wij je nooit in een les met ‘onbekenden’ stoppen. Zo krijg je de aandacht waarvoor je betaald. 

Onze windsurflessen zijn onderverdeeld in drie niveau’s

Basis. Heb je nog nooit of weinig gewindsurft? Dan is dit de juiste windsurfles om mee te beginnen. Deze les begint met 10 minuten theorie. Tijdens de introductie wordt alles over de wind, het water, de te varen koersen en de techniek uitgelegd. Hierna wordt er op de ‘strandplank’ geoefend. Gaat dat goed, dan gaan we het water op. In de overige 80 minuten wordt het sturen, draaien en heen en weer varen geoefend. In 1 les leren windsurfen dus! Selecteer ‘Beginner’ in ons boekingsformulier.

Gevorderde. Heb je de Windsurfcursus van vier lessen gedaan en wil je graag technieken leren als trapeze, voetbanden of in plané komen? Dan is dit een ideale windsurfles om je vaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren. Doordat we niet met andere leerlingen rekening hoeven te houden, maar de windsurfles helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen, leer je super snel. Selecteer ‘Gevorderde’ in ons boekingsformulier.

Expert. Wil je planerend leren gijpen, waterstarten, springen of windsurffoilen? Ook dan kunnen we je van de juiste tips voorzien en kunnen we je leercurve flink laten stijgen. Selecteer ‘Expert’ in ons boekingsformulier. Let op: De prijs voor expert lessen is hoger. Namelijk: €120,- voor 1 persoon. €78,-pp bij 2 personen en €68,-pp bij 3 personen.

Je kunt zelf kiezen met hoeveel personen je komt windsurfen. Wij stoppen je nooit in een groep met ‘vreemden’. Op die manier bepaal je zelf met wie je wilt windsurfen. Voor het snelste leerresultaat kom je met 1 of 2 personen les nemen. Voor de meeste gezelligheid neem je natuurlijk een grote groep vrienden mee!

Windsurfles kosten

De prijs voor anderhalf uur windsurfles inclusief board, zeil en pak + na de les een half uur zelf oefenen:
1 persoon: € 94,00
2 personen: € 64,00 per persoon
3 personen: € 52,00 per persoon
4 personen: € 43,00 per persoon
5 of meer personen: € 38,00 per persoon
Wil je met 8 of meer personen komen windsurfen? Bel of mail ons dan!

Klik op de knop BOEK NU om onze beschikbaarheid te zien en binnen drie minuten je les te plannen. 

Wil je meer leren?

Wij bieden ook de Windsurfcursus aan. Dat zijn 4 lessen van 90 minuten. Ook daar kun je weer kiezen met hoeveel mensen je komt. Zie Windsurfcursus voor alle info en om te boeken. Twijfel je of je het wel leuk genoeg vindt om een hele cursus te boeken? Start dan met de Losse Windsurfles. Als je deze gedaan hebt kun je de ‘Upgrade naar Cursus’ boeken en komen er nog drie lessen bij. De totale prijs is dan hetzelfde als dat je de Windsurfcursus in één keer boekt.

Zo kan jouw les er ook uit zien!
Scroll naar boven