Windsurfcursus

Zelfstandig leren windsurfen voor 1 tot 7 personen

Windsurfcursus

Voor
Beginner tot gevorderde
1 tot 7 personen
Vanaf 6 jaar t/m volwassenen 

Wanneer
Je plant het zelf online in
4 x 90 minuten les
+30min zelf na elke les

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek

Het doel van deze windsurfcursus is om jou zelfstandig te laten windsurfen. Zodat je overal naar toe kunt surfen waar je naar toe zou willen. Maar ook dat je in kunt schatten of het veilig is om het water op te gaan en waar je allemaal rekening mee moet houden als je zelf gaat windsurfen. Heb je al meer ervaring? Dan maken we een lesplan dat geheel aansluit bij jouw niveau en wensen. 

Als je op de [BOEK NU] knop klikt op deze pagina, kun je onze beschikbaarheid zien. Je kunt zelf de dagen van je cursus uitzoeken. Misschien wil je 4 dagen achter elkaar, of om de week..? Je kunt het zelf plannen zoals je wilt! Na het invullen van een aantal gegevens kun je met iDEAL betalen en ontvang je gelijk per mail de bevestiging van je geboekte les. Makkelijker kan niet!

Heen en weer leren surfen leer je bij ons in één les van anderhalf uur. Voor iedereen die meer wil, is er deze basis windsurfcursus die bestaat uit vier lessen van anderhalf uur. Deze vier lessen worden verspreid over 2 of 4 dagen om zo het leerresultaat te optimaliseren.

Windsurfcursus niveaus:

Basis. Voor de beginnende surfer begint elk les met 10 minuten theorie waarin onderwerpen als voorrangsregels, zeil optuigen en veiligheid aan bod komen. Na de theorie gaan we weer snel het water op. In deze windsurfcursus leer je onder andere sneller overstag gaan, gijpen, opkruisen en alle mogelijke vaarkoersen.

Gevorderde surfers leren in deze windsurfcursus zaken als trapeze surfen, voetbanden gebruiken en planeren. Na elke les mag je altijd nog een half uur gratis oefenen.

Je kunt zelf kiezen met hoeveel personen je komt windsurfen. Wij stoppen je nooit in een groep met ‘vreemden’. Op die manier bepaal je zelf met wie je wilt windsurfen. Voor het snelste leerresultaat kom je met 1 of 2 personen les nemen. Voor de meeste gezelligheid neem je natuurlijk een grote groep vrienden mee!

Twijfel je of je het leuk vindt?

Je kunt altijd starten met een Losse Windsurfles. Ook daar kun je weer kiezen met hoeveel mensen je komt. Zie Losse Windsurfles voor alle info en om te boeken. Als je de Losse windsurfles gedaan hebt kun je de ‘Upgrade naar Cursus’ boeken en komen er nog drie lessen bij. De totale prijs is dan hetzelfde als dat je de Windsurfcursus in één keer boekt.

Windsurfcursus kosten

De prijs voor 4 x 90 minuten windsurfcursus inclusief board, zeil en pak + na elke les een half uur zelf oefenen:
1 persoon: € 318,00 
2 personen: € 219,00 per persoon
3 personen: € 172,00 per persoon
4 personen: € 144,00 per persoon
5 of meer personen: € 126,00 per persoon
Wil je met 8 of meer personen komen windsurfen? Mail ons dan!

Klik op de knop BOEK NU om onze beschikbaarheid te zien en binnen drie minuten je les te plannen.

Scroll naar boven