Windsurfclub-heel-veel-windsurfen

Waarin onderscheiden wij ons

Methodiek

Ongeëvenaard qua ervaring als instructeur, windsurfniveau en instructeursopleidingen. Dat geeft jou het snelste leerresultaat.

Ideale locatie

Zeer goede wind, grasveld en tot 100 meter uit de kant ondiep water met een zandbodem. Dat maakt het Amstelmeer voor de beginnende en de gevorderde windsurfer ideaal.

Cursus

Als je een cursus wilt doen, verspreiden we de lessen over meerdere dagen. Op deze manier kun je weer fris aan elke les beginnen en is het leerresultaat optimaal!

Vraag

Heb je na je les een vraag over bijvoorbeeld wat voor materiaal je moet kopen, windsurf vakanties, hoe nu verder of wat voor windsurf vraag dan ook? Stel hem gerust! Spreek ons aan langs de waterkant, bel of mail!

Materiaal

Wij hebben voor jou het beste en nieuwste materiaal, dat op jouw lengte en gewicht wordt afgestemd. Hierdoor wordt het leerproces aanmerkelijk versneld.

Datum en tijd plan je zelf in

Jij bepaalt wanneer je les wilt bij een privé- of groepsles. Dus pak je agenda en plan je les online in.

Privé les

Wij zullen je nooit in een groep zetten met onbekenden! Geef je je alleen op, dan heb je alleen les (in het geval van een privé les). Geef je je op met 3 personen, dan krijg je met 3 personen les! Zo leer je het snelst en krijg je de aandacht waar je voor betaalt

Niek van der Linde

Instructeur/ CEO/ Klusjesman/ Schoonmaker

Toen ik op mijn 15e een oude surfplank kreeg was ik al snel verkocht en niet meer van het water af te slaan. Eenmaal op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding was windsurfles geven dan ook ideaal voor mij om in de zomer geld te verdienen. In de winter bleek dat 3 maanden lesgeven op Aruba ook wel erg fijn was. Zowel voor de financien als voor mijn eigen surfniveau. Toen ik in 2003 vanuit Zeeland verhuist was naar Noord-Holland en op het Amstelmeer terecht kwam, was ik op slag verliefd op dit meer! Een erg goede wind en een mooie omgeving. Omdat ik geen baan had besloot ik windsurfles te gaan geven. Ik kocht 5 planken, 8 zeilen en 10 pakken en reed in mijn bus langs 3 locaties; Medemblik, Heerhugowaard en natuurlijk het Amstelmeer. Het Amstelmeer bleek de beste locatie qua klandizie en natuurlijk ook qua wind. Dus ik besloot mij daar op te richten en de andere locaties te laten vallen. Na een aantal jaar lesgeven ‘vanuit mijn bus’ mocht ik er een container neerzetten. Helaas bleek die ook al weer snel te klein en in het voorjaar van 2011 bouwden Eric Leutscher en ik het ‘Surfpaleis’ zoals het er nu staat.

2003 Oprichting Noord-Holland Windsurfing/ Leerwindsurfen
2002-2008 Jaarlijks podiumplaatsen op het Nederlands Kampioenschap Freestyle
2000-2004 Zomer werkzaam Als Windsurf instructeur in Zeeland, in de winter in Aruba
2000 Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO),specialisatie windsurfen
1999 Verband Deutsche Windsurf Schule (VDWS) windsurf instructeur cursus
1999-2011 Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV) Windsurf Instructeur 2, 3, 4 en 4 ster
1995 Begonnen met windsurfen

Niek-van-der-Linde

Belangrijke informatie voor je les

Weer

Wanneer er niet op een verantwoorde wijze les kan worden gegeven (geen wind, te veel wind of onweer), wordt de les na overleg met de leerling verplaatst naar een ander tijdstip. Bij regen gaat de les gewoon door, nat word je toch wel!

Meenemen

Als je komt windsurfen, hoef je alleen maar een handdoek mee te nemen. Zorg dat je de zwemkleding thuis alvast aantrekt en probeer 10 minuten voor de les aanwezig te zijn.

Scroll naar boven