Voor beginner tot gevorderde Teaching-windsurf-since Teaching-windsurf-since Duidelijke uitleg Teaching-windsurf-since Veel surfen! Teaching-windsurf-since Veel fun!

Windsurfclub Proefles

Voor
Beginner
9 jaar en ouder

Wanneer
2 of 3 Mei 13:15uur
1,5 uur

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek

 

Twijfel je of je in gaat schrijven voor een heel seizoen Windsurflcub? Dan kun je nu een proefles doen. De kosten zijn € 10,- voor de les van 90 minuten en daarna kun je besluiten om wel, of niet in te schrijven voor het hele seizoen Windsurfclub. Heb je meegedaan aan deze proefles? Dan kun je ook nog eens gebruik maken van het voordelige tarief van € 150,- als je op dezelfde dag inschrijft voor een heel seizoen Windsurfclub. Normaal betaal je bij inschrijving na 1 mei € 165,- voor een heel seizoen.

Je kunt een proefles doen op:

  • Zaterdag 2 mei 2020 om 13:15 uur
  • Zondag 3 mei 2020 om 13:15 uur

Trek thuis een zwembroek aan en neem een grote handdoek mee. Wij zorgen voor al het windsurfmateriaal en natuurlijk ook voor een warm wetsuit. Oja, een grote stapel boterhammen en drinkwater is ook fijn om mee te nemen, want van windsurfen krijg je honger en dorst!

Meer informatie over de Windsurfclub vind je HIER!

Schrijf op tijd in voor deze Proefles, het aantal plaatsen is beperkt!

In verband met het Corona virus zijn wij voor wat betreft het aanbieden van windsurflessen gebonden aan strenge regels. Kinderen tot en met 12 jaar mogen na 28 april weer sporten. Jongeren van 12 t/m 18 jaar mogen ook weer sporten, maar moeten 1,5meter afstand houden. De windsurfclub kan dus doorgaan! Natuurlijk houden wij ons tijdens de windsurflessen aan alle RIVM maatregelen.

Ben je benieuwd hoe onze windsurfclub lessen eruit zien? Check onze video.