Surfweek Surfkamp maar dan thuis slapen

Voor
Beginner & gevorderde
10 jaar en ouder

Wanneer
In de zomervakantie
5 dagen van 9:30-16:00

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek, surfschoentjes, eten en drinken

Data

De data voor 2022 zijn: 

18 t/m 22 juli 2022

25 t/m 29 juli 2022

1 t/m 5 aug 2022

8 t/m 12 aug 2022

Voor iedereen die het liefst de hele week op de plank staat, is er de Surfweek! De lessen duren dagelijks van 9:30 tot 16:00 uur met natuurlijk veel windsurfen, maar ook theorie en waterspelen. Slapen doe je lekker thuis en iedereen vanaf 10 jaar is welkom!

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een paar dagen leert. Maar omdat wij onze lesstof aanpassen aan de deelnemers ben je ook welkom als je al kunt windsurfen!

Tijdens de lessen maken we gebruik van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zal verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak.  Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn surfschoentjes, een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

De kosten voor 5 dagen windsurfweek van 9:30-16:00uur inclusief materiaal (wetsuit, board en zeil) zijn €280,-.

Je dient zelf voor surfschoentjes te zorgen. Hier lees je info over de aanschaf daarvan. Het is ook erg belangrijk dat je een flinke stapel boterhammen meeneemt. Want windsurfen maakt je hongerig! Slapen doe je lekker thuis. Als je ver weg woont kun je natuurlijk een plekje op een camping boeken (met je ouders). Er zijn campings genoeg in de buurt!

Ben je benieuwd hoe zo’n surfweek eruit ziet? Check onze video!