Windsurfweek

Surfkamp maar dan thuis slapen

windsurfweek

Voor
Beginner & gevorderde
10 jaar en ouder

Wanneer
In de zomervakantie
5 dagen van 9:30-16:00

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek, surfschoentjes, eten en drinken

De data voor 2024 zijn:
22 juli – 26 juli 2024
5 aug – 9 aug 2024
12 aug – 16 aug 2024
19 aug – 23 aug 2024

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een paar dagen leert. Maar omdat wij onze lesstof aanpassen aan de deelnemers ben je ook welkom als je al kunt windsurfen!

Tijdens de lessen maken we gebruik van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zal verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak.  Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn surfschoentjes, een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

Kosten Windsurfweek

De kosten voor 5 dagen windsurfweek van 9:30-16:00uur inclusief materiaal (wetsuit, board en zeil) zijn €290,-. Klik op de knop BOEK NU op deze pagina om in te schrijven.

Je dient zelf voor surfschoentjes te zorgen. Hier lees je info over de aanschaf daarvan. Het is ook erg belangrijk dat je een flinke stapel boterhammen meeneemt. Want windsurfen maakt je hongerig! Slapen doe je lekker thuis. Als je ver weg woont kun je natuurlijk een plekje op een camping boeken (met je ouders). Er zijn campings genoeg in de buurt!

Ben je benieuwd hoe zo’n surfweek eruit ziet? Check onze video!

Scroll naar boven