Veel windsurfen Teaching-windsurf-since Teaching-windsurf-since Veel fun Teaching-windsurf-since Beetje theorie Teaching-windsurf-since Meer dan gezellig

Surfweek Surfkamp maar dan thuis slapen

Voor
Beginner & gevorderde
10 jaar en ouder

Wanneer
In de zomervakantie
5 dagen van 9:30-16:00

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek, eten en drinken

Data

De data voor 2020 zijn: 

  • 6 t/m 10 juli
  • 20 t/m 24 juli
  • 3 t/m 7 augustus
  • 10 t/m 14 augustus

Voor iedereen die het liefst de hele week op de plank staat, is er de Surfweek! De lessen duren dagelijks van 9:30 tot 16:00 uur met natuurlijk veel windsurfen, maar ook theorie en waterspelen. Slapen doe je thuis en iedereen vanaf 10 jaar is welkom!

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een paar dagen leert. Maar omdat wij onze lesstof aanpassen aan de deelnemers ben je ook welkom als je al kan windsurfen!

Tijdens de lessen maken we gebruik van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zal verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak en schoenen op maat. Het enige dat je mee hoeft te nemen, is een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

De kosten voor 5 dagen windsurfweek van 9:30-16:00uur inclusief materiaal (wetsuit, board en zeil) zijn €230,-.

In verband met het Corona virus zijn wij voor wat betreft het aanbieden van windsurflessen gebonden aan strenge regels. Kinderen tot en met 12 jaar mogen na 28 april weer sporten. Iedereen boven de 12 jaar mag ook weer sporten, maar moeten 1,5meter afstand houden. Natuurlijk houden wij ons tijdens de windsurflessen aan alle RIVM maatregelen.

Ben je benieuwd hoe zo’n surfweek eruit ziet? Check onze video!