Surfplank huren

Wil je een surfplank huren? Een zeil? Een foil? En surfpak of alles tezamen huren? Het kan allemaal.

De kosten:

WINDSURF SET (plank en tuigage en wetsuit) = € 43,00 per 90 minuten 

WINDSURF Los item (plank of tuigage of wetsuit of foil) = € 21,00 per 90 minuten 

Belangrijk voor het surfplank huren

  • Als je dit jaar les hebt genomen kun je een complete windsurf set voor € 35,00 huren. De minimale duur is 2uur, daarna rekenen we per kwartier.
  • De minimale duur van van het huren is 90 minuten. Daarna rekenen we per kwartier.
  • De ‘huur tijd’ start op het moment dat de spullen klaar liggen en eindigt als ze bij ons ingeleverd worden. Wil je pauze, prima. Maar omdat wij de spullen dan niet aan iemand anders kunnen verhuren gaat je ‘huur tijd’ wel door. 
  • Omdat wij vaak op het water aan het lesgeven zijn, is het handig als je er bent op één van de volgende tijden: 9:15 uur of 11:00 uur of 12:45 uur of 14:45 uur. Dan kunnen we je snel het water op helpen!
  • Schade kosten zijn voor rekening van de veroorzaker.

Wil je komen huren… app ons een dag van te voren!

Te huur:

surfplank-huren-windsurf-verhuur-viper-2020

Fanatic Viper

70 & 75 & 80 & 85 & 91 cm breed

De Fanatic Viper is een stabiel en sterk windsurfboard met een zacht Eva dek. Het zwaard zorgt ervoor dat je makkelijk halve wind kan surfen in je eerste les en dus niet afdrijft. Ook zorgt het ervoor dat je na een paar lessen goed aan de wind kan surfen. Als het niveau stijgt kan je het zwaard wegklappen, waardoor je sneller gaat. Er kunnen voetbanden op geschroefd worden in vele posities. Om te beginnen dicht bij de mast en op het midden van het board. Als het goed gaat kan je de voetbanden ook verder naar achter, en richting de rails bevestigen, zodat je heerlijk kan planeren op dit board. Het perfecte board als je snel progressie in het windsurfen wilt boeken. Mede daardoor leer je bij ons heen en weer surfen in slechts 1 uur !

windsurf-board-huren-duotone-eagle-2024

2024 Duotone Eagle

130 & 148 liter volume

De Duotone Eagle boards kenmerken zich door hun grote stabiliteit en grote inzet bereik. Doordat deze board iets langer en smaller zijn planeren ze zeer snel en makkelijk aan. Ideaal om te leren dus. En dat klinkt toch heel wat beter dan alleen maar in het water liggen met een klein, smal board?

Wij hebben de Duotone Eagle in 130 en 148 liter. Qua stabiliteit kun je deze boards vergelijken met conventionele boards van 20 liter meer, dus laat je niet misleiden door het geringe volume!

windsurf-board-huren-duotone-blast-2024

2024 Duotone Blast

100 & 117 liter volume

De Duotone Blast is hèt board voor iedereen die houdt van hoge snelheid, een gijp, een duckjibe en lekker springen. En dat met heel veel controle. Deze boards lijken dus gemaakt voor het Amstelmeer om heerlijk te freeriden.

Wij hebben deze boards in 100 en 117 liter versie. Gezien de volumes heb je wel wat wind èn skills nodig om lekker te kunnen varen. Maar voor de gevorderde windsurfer is de Duotone Blast een ware droom.

surfplank-huren-windsurf-verhuur-ripper-2020

2024 Duotone Ripper

112 liter volume

Speciaal voor de kids die lekker heen en weer kunnen surfen is er de Duotone Ripper. Met dit board leren ze surfen in de voetbanden en planeren. Zelfs ‘springen’ is met dit board mogelijk! Het soft deck zorgt dat het heerlijk comfortabel aanvoelt, ook bij een crash.

foil-board-huren-windsurf-2020

Fanatic Stingray

140 liter volume

Fanatic Stingray FOIL LTD 140 met de Fanatic Flow 900 Foil met 90 cm mast en 90 cm fuselage. Een toegankelijke Foil die ‘vroeg’ foilen combineert met een hoge eindsnelheid.

surfzeil-huren-windsurf-verhuur-zeil

Duotone Drive

1.0 – 1.5 – 2.0 – 2.5 – 3.0 – 3.5 – 4.0 – 4.5 m2

Lichte en stevige zeilen om mee te leren windsurfen

windsurf-zeil-huren-duotone-zeilen-2024

2024 Duotone Now – E_pace – S_pace

3.2 – 3.6 – 4.0 – 4.5 – 5.0 – 5.4 – 5.8 – 6.2 – 6.6 – 7.3

Deze freeride zeilen zijn zeer licht en planeren daardoor heel vroeg. Ook zorgt het lichte gewicht ervoor dat het zeil heel goed te handelen is tijdens het gijpen en andere tricks. Omdat het zeil geen (of weinig) cambers heeft slaat het super makkelijk om, na bijvoorbeeld een gijp of helicopter tack. Alle freeride zeilen zijn op een carbon mast opgetuigd. De meeste zeilen hebben een carbon giek.

windsurf-pakhuren-ion-wetsuits-2024

ION Wetsuits, schoentjes en trapezes

Wij hebben vele ION surfpakken. Voor zowel 5 jarige kids hebben we een passend pak als voor heren van 2 meter. Ook ION trapezes hebben we in alle maten.

Scroll naar boven