Veel windsurfen Teaching-windsurf-since Teaching-windsurf-since Veel fun Teaching-windsurf-since Beetje theorie Teaching-windsurf-since Meer dan gezellig

Windsurfdag Een hele dag op en rond het water

Voor
Beginner & gevorderde
9 t/m 18 jaar 

Wanneer
Zie de data hieronder

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek, eten en drinken

Data

De data voor 2020 zijn:

30 april

1 mei

7 mei

8 mei

21 mei (Hemelvaartsdag)

 

Een hele dag windsurfen! Wat is er gezonder en uitdagender dan lekker over het Amstelmeer knallen met de zon in je gezicht en de wind door je haren? We starten ’s ochtends om 9:30 en zijn klaar om 16:00. Natuurlijk gaan we veel windsurfen, maar ook theorie en waterspelen staan op het programma. Iedereen vanaf 9 jaar is welkom! 

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een dag leert. Maar omdat wij onze lesstof aanpassen aan het niveau van de deelnemers ben je ook welkom als je al kunt windsurfen! Vond je het leuk en wil je nog een keer? Je mag zo vaak komen als je wilt. Natuurlijk moet je je wel even aanmelden van tevoren, want vol = vol.

Tijdens de lessen maken we gebruik van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zal verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak en schoenen op maat. Het enige dat je mee hoeft te nemen, is een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

De kosten voor een hele dag windsurfles inclusief materiaal zijn €60,- per persoon.

 

In verband met het Corona virus zijn wij voor wat betreft het aanbieden van windsurflessen gebonden aan strenge regels. Kinderen tot en met 12 jaar mogen na 28 april weer sporten. Jongeren van 12 t/m 18 jaar mogen ook weer sporten, maar moeten 1,5meter afstand houden. Natuurlijk houden wij ons tijdens de windsurflessen aan alle RIVM maatregelen.