Windsurfdag Een hele dag op en rond het water

Voor
Beginner & gevorderde
Kids vanaf 10 jaar t/m volwassenen 

Wanneer
In de zomervakantie

Inclusief
Board, zeil , pak

Zelf meenemen
Zwemkleding, handdoek, eten en drinken

Vind je het leuk om een hele dag te windsurfen, maar wil, of kan je geen hele week? Dan is de ‘Windsurfdag’ ideaal voor jou! We starten ’s ochtends om 9:30 en zijn klaar om 16:00. Natuurlijk gaan we veel windsurfen, maar ook theorie en waterspelen staan op het programma. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom!

Heb je nog nooit gewindsurft? Dan ben je van harte welkom en zullen jij en je ouders versteld staan hoeveel je in een dag leert. Maar omdat wij onze lesstof aanpassen aan het niveau van de deelnemers ben je ook welkom als je al kan windsurfen! Vond je het leuk en wil je volgende week weer? Ook dan ben je van harte welkom. Je mag zo vaak komen als je wilt. Natuurlijk moet je je wel even aanmelden van tevoren, want vol = vol.

Tijdens de lessen maken we gebruik van de nieuwste beginnersplanken. Die zijn kort, breed en stabiel waardoor je veel minder snel je evenwicht zal verliezen. De zeilen zijn licht en worden aangepast aan de lengte, kracht en het niveau van de surfer. Ook wordt er gezorgd voor een surfpak en schoenen op maat. Het enige dat je mee hoeft te nemen, is een berg eten en drinken, je zwemkleding en een handdoek.

Data

De data voor 2018 zijn:

25 juli

2 augustus

9 augustus

16 augustus

23 augustus

30 augustus

Kosten
Belangrijke zaken