Corona

Corona

Beste Windsurfers en SUPpers, Het zijn onzekere tijden. Zaken die gisteren nog ‘normaal’ leken, kunnen morgen een hele

Beste Windsurfers en SUPpers,

Het zijn onzekere tijden. Zaken die gisteren nog ‘normaal’ leken, kunnen morgen een hele uitdaging zijn. En wie en wat moet je geloven? Niemand kan op dit moment serieuze uitspraken doen over hoe alles er over 2 weken uitziet. Daarom kijken wij bij de Windsurf- en SUPschool ook niet meer dan enkele dagen vooruit. Op deze pagina zullen we alle berichten plaatsen die ons als Windsurf- en SUPschool aangaan.

Stay safe!

Niek

 

Update 24 maart 2020

In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn alle geplande Windsurfclinics, Windsurfclub-lessen en SUP-Cursus-lessen tot na 1 juni uitgesteld. De mensen die ingeschreven hebben, hebben inmiddels een mail ontvangen. Voor de Windsurf Clinic komen nieuwe data zodra dat mogelijk is. De Windsurfclub zal pas na 1 juni starten en de eerste 2 SUP Cursussen zijn gecanceld. Er kan gewoon ingeschreven worden voor de SUP cursussen van 1 juni.

 

Update 19 maart 2020

Op zondag 15 maart heeft het kabinet drastische maatregelen genomen in de aanpak van het Coronavirus. Het zal niemand ontgaan zijn. In het kort: Alle scholen, eet- en drinkgelegenheden en sportclubs gaan tot en met 6 april dicht. Eerder waren al alle evenementen met meer dan 100 personen verboden.

Onze lessen hebben we tot en met 6 april ook gecanceld. Gelukkig waren dat er maar een paar.

En hoe het daarna gaat? Geen idee! Het zou mij niet verbazen als deze maatregelen verlengd worden. Wat ik wel weet:

  • Vanaf 10 april is het Goede vrijdag en Paasweekend. Losse privé lessen kunnen gewoon geboekt worden voor dit weekend en daarna. Mochten we de lessen moeten verschuiven dan is dat geen probleem, want alle betalingen blijven een jaar geldig!
  • Ook voor de Windsurf clinics van 18 &19 april en 2 & 3 mei kan gewoon worden ingeschreven. Als deze niet kunnen doorgaan, komen er alternatieve data.
  • De windsurfclub start op 9 mei. Inschrijven kan al. Mochten er data niet door kunnen gaan, dan verplaatsen we deze lessen naar het einde van het seizoen.
  • Op 12 mei starten de eerste SUP Cursus lessen. Mocht er een cursus niet door kunnen gaan vanwege Corona maatregelen, dan kun je inschrijven voor één van de andere cursussen later in het jaar.

Zelf SUPpen en Windsurfen kan (vooralsnog) gewoon. Als je de knuffels en de highfives op de kant even weg weglaat ben je aardig save! Surfend of SUPpend binnen 150cm van iemand anders komen, is namelijk erg knap. Dus mijn advies: ga lekker het water op zolang het kan! Lekker buiten sporten is namelijk heel goed voor je weerstand en je wordt er weer blij van!

Sea you!

Niek