Whats up? Cor van Duijn

In deze serie gaan we de instructeurs van Leerwindsurfen langs en vragen we ze: What’s up?

Ditmaal een kort verhaaltje van Cor. Wie is Cor eigenlijk?

1978

Ik heb bijna 45 jaar gewerkt bij de Provincie Noord-Holland. Voornamelijk bij het beheer en onderhoud van de provinciale wegen. Ik ben getrouwd met Mieke en heb een zoon Kevin en een dochter Ilona. Ook hebben we nog de hond Nyra die bijna 16 jaar is.

Cor-mtb

Ik ben zo rond 1979 begonnen met windsurfen op het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout met een Dufour. Ik heb later, zo rond 1990 ook mijn zoon Kevin leren surfen.

In 2013 en 2015 heb ik de windsurfinstructeur cursus 2 en 3 gedaan bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond. Naast het windsurfen ben ik gek van allerlei andere sporten zoals , vroeger ¼ triatlons en halve marathons lopen. Daarnaast heb ik ruim 20 jaar in de zaal gevoetbald. In de winter ga ik graag schaatsen en met collega’s op wintersport. Ook ga ik wekelijks naar de sportschool en mountainbiken.

 

Wat heeft jou de afgelopen maanden bezig gehouden?

Ik heb wat geschaatst op de ijsbaan in Alkmaar. Ook ging ik elke zondagochtend lekker 1 ½ uur  joggen in de duinen van Schoorl.

Waar ben je nu mee bezig?

Ja dat is voor mij wel duidelijk.  Het afbouwen van mijn 45 jarig werkzaam leven. Vorig jaar mei heb ik al afgebouwd naar 24 uur werken. Dat houdt in veel loslaten, overdragen en afscheid nemen. Daarnaast natuurlijk ook weer nieuwe plannen maken en gaan genieten.

En wat staat er de komende weken nog in de planning?

Niet meer naar het werk te hoeven! Zelf lekker surfen op het Amstelmeer. Ook zijn we mooie plannen aan het maken om  campertochten te gaan maken. De aankomende weken zal ik weer op de zondagen de 1e en 2e jaars les gaan geven. Ik probeer op deze manier de jeugd en natuurlijk ook ouderen ( herintreders) enthousiast te maken voor de windsurfsport. Ook zal ik door de weeks mij beschikbaar houden voor bedrijfsuitjes, feestjes en scholen.

Tot op het water!

Scroll naar boven